Líbia.- El règim de Gaddafi compra unes mil entrades per als Jocs Olímpics de Londres 2012

Segons el 'Daily Telegraph'.

Europa Press

LONDRES, 15 (EUROPA PRESS)

El règim de Moammar al-Gaddafi ha comprat unes mil entrades per a actes dels Jocs Olímpics de Londres 2012, precisament quan creixen les crítiques contra l'organització per la gran quantitat de persones que s'han quedat sense accés als esdeveniments, segons una informació del 'Daily Telegraph'.

La compra d'entrades ha estat coordinada per la família del dirigent libi i respon en realitat a una obligació que tenen els organitzadors dels Jocs, que han de vendre entrades al Govern libi a causa que el Comité Olímpic Internacional (COI) no ha expulsat el país magribí malgrat la violenta repressió exercida contra les revoltes dels últims mesos.

De fet, al voltant d'un milió dels 8,8 milions d'entrades disponibles han anat a parar a algun dels 205 països membres del COI, inclosos altres actors conflictius com ara Zimbabue o Birmània. Síria també figurava a la llista, però no ha fet ús de l'accés preferent.

Mohammad Gaddafi, fill del dirigent libi, ha coordinat la compra i ara el règim pot repartir les entrades entre l'entorn del Govern o vendre els passes amb un sobrecost de fins a un 20 per cent.

Sentimos que no te haya gustado este comentario. Indica el motivo a continuación.

¿Seguro?
Error en la valoración. Vuelve a intentarlo.
Error en la solicitud. Vuelve a intentarlo.
Destacaremos los comentarios constructivos y ocurrentes situándolos en la parte superior para que todo el mundo los vea.
En este momento no se pueden cargar los comentarios. Vuelve a intentarlo.